Str. Dimitre Cantemir 7 – Pipera Voluntari-Ilfov, Romania
Telefon: 0742-109.109 / Email: contact@egregora.ro

0742-109.109 WHATSAPP PROGRAMEAZA O VIZITA

DESPRE EGREGORA
Cămin/ azil de bătrâni București, Pipera-Băneasa

Egregora este un loc deosebit: un camin de batrani ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****. Ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii: Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme, etc.
Totul, intr-o atmosfera calda si prietenoasa ce incurajeaza activitatile sociale si reintegrarea.

PIPERA-TUNARI, BUCURESTI (in apropiere de Zoo Baneasa)
VEZI VIDEO PREZENTARE

EGREGORA, recuperare geriatrica de 4****

 

EGREGORA este un centru geriatric si de recuperare (short & long term), cu servicii unice in Romania. Dispunem de tehnologie și know-how care ne fac experti in recuperarea medicala și oferim cele mai avansate servicii de îngrijire. Punem la dispozitia pacientilor nostri personal specializat disponibil si prezent 24/24 ore, 7/ 7 zile; o echipa numeroasa de medici specialisti, asistente medicale, kinetoterapeuti, maseuri, infirmieri, asistent social, psiholog, asistenti personali orecum si o serie de programe de recuperare personalizate si robotizate, adaptate conditiei fiecarui pacient/ beneficiar.

EGREGORA nu este doar un centru de recuperare și tratament, este o comunitate rezidentiala special amenajata pentru varstnici, un mediu intim, curat, unde siguranta oferita inlocuieste grijile cotidiene.

Astfel, punem pe primul loc intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a oricarei persoane ce apeleaza la serviciile noastre. In plus, punem accent pe preventie si monitorizare, iar personalul medical este instruit pentru acordarea primului ajutor.

Echipa noastră de specialiști este disponibilă pentru pacienți 24/24 ore, 7/ 7 zile, și oferă atât expertiza geriatrică de inaltă calitate cât și empatie și sustinere morală.

 

Recuperare pe termen scurt la Egregora

 

Recuperarea pe termen scurt poate face diferenta intre pierderea independentei si mentinerea stilului de viata cu care v-ati obisnuit. Schema noastra de recuperare ofera ingrijire stationara si un program personalizat (si robotizat) pentru o intensa recuperare medicala ale afectiunilor geriatrice (AVC, Parkinson, demente, scleroze, etc) sau chiar rezultate in urma diverselor accidente, a interventiilor chirurgicale sau a spitalizarii.

 

Recuperare și îngrijire pe termen lung la Egregora

 

Persoanele dragi dvs vor beneficia ulterior programului short-term si intr-un ciclu lunar de ingrijire si asistenta zilnica dar mai ales de un program sustinut de recuperare medicala desfasurat intr-un mediu stimulant, echilibrat si adaptat conditiei geriatrice astfel incat dumneavoastra sa puteti pleca linistiti intr-un concediu, intr-o calatorie de afaceri, etc lasand membrul familiei dumneavoastra in grija noastra.

Tarife

Tarifele se calculeaza in functie de situatia individuala
a pacientului, incepand cu 890 Euro / luna.

Servicii*

 • Paturi medicale speciale si mobilier medical geriatric
 • Creme si tratamente antiescariene si orice este necesar inclusiv branule, perfuzii, EKG, injectii IM si IV, etc
 • Sonde urinare
 • Catetere urinare
 • Examene clinice
 • Administrarea medicatiei
 • Recoltari analize si investigatii
 • Diverse consultatii

Suntem doctorii conceptului de
recuperare medicala

Centrul nostru de recuperare cu standard hotelier de 4**** functioneaza ca un centru geriatric si de ingrijire a persoanelor varstnice/ camin batrani dar si ca centru de recuperare detinand departamente de reabilitare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, terapia durerii) si geriatrie (psiho-social, memory-care) delimitate in zone de confort si zona urgente. Prestam servicii adaptate diverselor patologii degenerative inclusive stari post operatorii, sechele post-AVC, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, tulburari neuro-cognitive, recuperare post-fractura, post-traumatisme la domiciliu, alaturi de medici cu renume care au la dispozitie dotari si tehnologie cu adevarat de ultima generatie.

Va asiguram ca vom lucra pentru dumneavoastra in a identifica cele mai bune tratamente, pentru mentinerea, ameliorarea si imbunatatirea conditiei de sanatate.

Obiectivele noastre aici, la Egregora: intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarui pacient intr-un mediu intim, curat, protejat; oferim ajutor de specialitate si sustinere morala individualizat, pentru nevoile fiecaruia! Atmosfera este una hoteliera, relaxanta si nicidecum nu este cea specifica unui camin de batrani conventional.

Credem ca valoarea serviciilor noastre este data si de reputatia echipei medicale lucru pentru care va asiguram de calitatea si mediul deosebit al centrului nostru, introducand astfel un nou concept de ingrijire geriatrica: EGREGORA.

Va rugam sa sunati la 0742-109.109 pentru a programa o intalnire si observa in mod direct conditiile oferite si cand, va asiguram ca impreuna vom gasi cea mai optima incadrare tarifara pentru cazul dvs.

Egregora.ro

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite, va invitam sa ne faceti o vizita!

0742-109.109 WHATSAPP
  LOCATIA NOASTRA

  Prin Egregora – o institutie de recuperare pentru short & long term (camin batrani) avand un adevarat standard hotelier****, am introdus un nou concept geriatric pe piata; luam in considerare fiecare aspect necesar sanatatii si oferim pachete personalizate de ingrijire si recuperare pacientilor nostri.