Str. Dimitre Cantemir 7 – Pipera Voluntari-Ilfov, Romania
Telefon: 0742-109.109 / Email: contact@egregora.ro

0742-109.109 WHATSAPP PROGRAMEAZA O VIZITA

EGREGORA – SERVICII OFERITE
Cămin/ azil de bătrâni București, Pipera-Băneasa

Egregora este un loc deosebit: un camin de batrani ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****. Ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii: Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme, etc.
Totul, intr-o atmosfera calda si prietenoasa ce incurajeaza activitatile sociale si reintegrarea.

PIPERA-TUNARI, BUCURESTI (in apropiere de Zoo Baneasa)
VEZI VIDEO PREZENTARE

SERVICII GENERALE

Imbunatatim calitatea vietii pacientilor nostri prin programe adecvate ce urmaresc ameliorarea conditiilor medicale și imbunatatirea rezultatelor fizice si psihice.

Pachetul de
servicii de baza

include atat servicii de cea mai inalta calitate de ingrijire personala, medicala (analize, investigatii, consulturi si tratament de specialitate) si de reabilitare de tip preventiv, cronic, simptomatic sau curativ (program de recuperare robotizat, fizioterapie, kinetoterapie, masaj), dar si, pshihoterapie, exercitii de reeducare si stimulare cognitiva, consiliere psihologica – psihoterapie de grup si/ sau individuala, ce au ca scop abordarea multidisciplinara cu respect, demnitate, empatie si caldura a pacientului.

Pachetul de
analize și tratamente

pentru asistenta medicala si ingrijiri este de tip preventiv, curativ, de recuperare, de reabilitare medicala și pot cuprinde consultatii medicale de specialitate, investigatii, tratamente medicale, ingrijire, medicatie, programe de recuperare, kinetoterapie, masaje, etc.

De asemenea, oferim asistenta medicala si cazurilor ce necesita ingrijiri speciale: gastrostoma, traheostoma, ileostoma; sonda nazogastrica cat si uzuale: perfuzii, pansamente, montare sonde urinare, clisme, intretinerea, curatarea si tratarea escarelor, tratamente, etc.

In cadrul centrului nostru, oferim asistenta si programe intensive de recuperare si geriatrie menite sa vina in ajutor pacientilor cu:

Sechele Post AVC

Hemipareza, hemiplegie, paraplegie, afazie, tulburari de echilibru, tulburari de deglutitie.

Tulburari Neurocognitive

Boala Alzheimer, lacunarism cerebral, dementa cu corpi Lewy, dementa asociata bolii Parkinson, dementa vasculara, dementa mixta

Afectiuni neuromusculare sau patologii care genereaza si intretin deficitul motor

Boala Parkinson

Scleroza multipla

Boala
Charcot-Marie-Tooth

Miastenia Gravis

Distrofii musculare sau traumatisme

Tulburari psihiatrice sau de comportament asociate tulburarilor neurocognitive

Depresie, anxietate, agitatie psiho-motorie, irascibilitate, dezorientare temporo-spatiala, tulburari de memorie

Amputatii, diferite fracturi

Inclusiv cele de col femural, sold, etc

Gonartroza

BPOC, infarct, HTA, FiA, boli degenerative in general dar si ingrijiri geriatrice

Neoplazii, etc

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite, va invitam sa ne faceti o vizita!

0742-109.109 WHATSAPP PROGRAMEAZA O VIZITA

SERVICIILE EGREGORA

Recuperare geriatrica de 4****

În centrul nostru de recoltare analize situat in departamentul URGENTE se efectuează peste 360 de analize, inclusiv RT – PCR; testare Covid 19, inclusiv cu teste antigen; EKG, holter EKG cu software, ecograf Doppler color, defibrilator automat, spirometrie, concentratoare oxigen, kit-uri de aspiratie, robotica medicala si program pentru reeducarea deglutitiei, etc. 

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite, va invitam sa ne faceti o vizita!

0742-109.109 WHATSAPP PROGRAMEAZA O VIZITA

Tarife

Tarifele se calculeaza in functie de situatia individuala
a pacientului, incepand cu 890 Euro / luna.

Servicii*

 • Paturi medicale speciale si mobilier medical geriatric
 • Creme si tratamente antiescariene si orice este necesar inclusiv branule, perfuzii, EKG, injectii IM si IV, etc
 • Sonde urinare
 • Catetere urinare
 • Examene clinice
 • Administrarea medicatiei
 • Recoltari analize si investigatii
 • Diverse consultatii

Suntem doctorii conceptului de
recuperare medicala

Centrul nostru de recuperare cu standard hotelier de 4**** functioneaza ca un centru geriatric si de ingrijire a persoanelor varstnice/ camin batrani dar si ca centru de recuperare detinand departamente de reabilitare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, terapia durerii) si geriatrie (psiho-social, memory-care) delimitate in zone de confort si zona urgente. Prestam servicii adaptate diverselor patologii degenerative inclusive stari post operatorii, sechele post-AVC, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, tulburari neuro-cognitive, recuperare post-fractura, post-traumatisme la domiciliu, alaturi de medici cu renume care au la dispozitie dotari si tehnologie cu adevarat de ultima generatie.

Va asiguram ca vom lucra pentru dumneavoastra in a identifica cele mai bune tratamente, pentru mentinerea, ameliorarea si imbunatatirea conditiei de sanatate.

Obiectivele noastre aici, la Egregora: intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarui pacient intr-un mediu intim, curat, protejat; oferim ajutor de specialitate si sustinere morala individualizat, pentru nevoile fiecaruia! Atmosfera este una hoteliera, relaxanta si nicidecum nu este cea specifica unui camin de batrani conventional.

Credem ca valoarea serviciilor noastre este data si de reputatia echipei medicale lucru pentru care va asiguram de calitatea si mediul deosebit al centrului nostru, introducand astfel un nou concept de ingrijire geriatrica: EGREGORA.

Va rugam sa sunati la 0742-109.109 pentru a programa o intalnire si observa in mod direct conditiile oferite si cand, va asiguram ca impreuna vom gasi cea mai optima incadrare tarifara pentru cazul dvs.

Egregora.ro

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite, va invitam sa ne faceti o vizita!

0742-109.109 WHATSAPP
  LOCATIA NOASTRA

  Prin Egregora – o institutie de recuperare pentru short & long term (camin batrani) avand un adevarat standard hotelier****, am introdus un nou concept geriatric pe piata; luam in considerare fiecare aspect necesar sanatatii si oferim pachete personalizate de ingrijire si recuperare pacientilor nostri.