Str. Dimitre Cantemir 7 – Pipera Voluntari-Ilfov, Romania
Telefon: 0742-109.109 / Email: contact@egregora.ro

0742-109.109 WHATSAPP PROGRAMEAZA O VIZITA

CENTRU GERIATRIC DE RECUPERARE POST AVC
Cămin/ azil de bătrâni în București, Pipera (în apropiere de Zoo Băneasa)

Egregora este un loc deosebit: un camin de batrani ce ofera conditii de cazare la standard hotelier de 4****. Ingrijire, asistenta si programe intensive de recuperare ale afectiunilor si patologiilor specifice batranetii: Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme, etc.
Totul, intr-o atmosfera calda si prietenoasa ce incurajeaza activitatile sociale si reintegrarea.

PIPERA-TUNARI, BUCURESTI (in apropiere de Zoo Baneasa)
VEZI VIDEO PREZENTARE

Recuperare post AVC

Program de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire (pe cat posibil) a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice

Una dintre specializarile noastre principale

Una dintre specializarile noastre principale la Egregora este recuperarea post AVC.

Pe langa acest serviciu de recuperare atat de important si necesar in astfel de cazuri, oferim serviciul de asistenta, precum si cel de intretinere in astfel de cazuri de alterare a independentei motrice a pacientilor afectati de aceasta patologie.

Totul intr-un cadru hotelier de 4**** perfect adaptat conditiei geriatrice, cu asistenta medicala non-stop, medici pe durata zilei si un departament de recuperare special antrenat pentru astfel de patologii ale varstei a treia.

Echipa medicala multidisciplinara

Echipa medicala multidisciplinara impreuna cu personalul specializat al departamentului de recuperare al Egregora se dedica in primul rand asigurarii si imbunatatirii calitatii vietii clientilor nostri prin programe post AVC de recuperare intense (desfasurate zilnic de LUNI pana SAMBATA inclusiv, chiar de doua ori pe zi – functie de starea pacientului). 

Oferim si prestam servicii robotizate de recuperare medicala geriatrica prestate in baza noastra tehnica si de recuperare. 

Longevitatea pacientilor nostri

Astfel, la Egregora intelegem sa contribuim semnificativ si la cresterea longevitatii pacientilor nostri.

Transparenta servicilor noastre, afectiunea si daruirea, ne recomanda ! Nu ne laudam ci, incercam sa spunem doar lucrurilor pe nume.

Recuperare post AVC

Program de integrare, asistare, imbunatatire si redobandire (pe cat posibil) a unui grad cat mai mare al calitatii vietii si independentei motrice

geriatrie

MEMORY CARE

RECUPERARE SI ACTIVITATI PSIHO-SOCIALE

KINETOTERAPIE SI TERAPIA DURERII

MEMORY CARE

RECUPERARE SI ACTIVITATI PSIHO-SOCIALE

KINETOTERAPIE SI TERAPIA DURERII

geriatrie

Tarife si Programari

Tarifele se calculeaza in functie de situatia individuala
a pacientului, incepand cu 850 Euro / luna.

Servicii*

 • Paturi medicale speciale si mobilier medical geriatric
 • Creme si tratamente antiescariene si orice este necesar inclusiv branule, perfuzii, EKG, injectii IM si IV, etc
 • Sonde urinare
 • Catetere urinare
 • Examene clinice
 • Administrarea medicatiei
 • Recoltari analize si investigatii
 • Diverse consultatii

Suntem doctorii conceptului de
recuperare medicala

Centrul nostru de recuperare cu standard hotelier de 4**** functioneaza ca un centru geriatric si de ingrijire a persoanelor varstnice/ camin batrani dar si ca centru de recuperare detinand departamente de reabilitare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, terapia durerii) si geriatrie (psiho-social, memory-care) delimitate in zone de confort si zona urgente. Prestam servicii adaptate diverselor patologii degenerative inclusive stari post operatorii, sechele post-AVC, Boala Alzheimer, Boala Parkinson, tulburari neuro-cognitive, recuperare post-fractura, post-traumatisme la domiciliu, alaturi de medici cu renume care au la dispozitie dotari si tehnologie cu adevarat de ultima generatie.

Va asiguram ca vom lucra pentru dumneavoastra in a identifica cele mai bune tratamente, pentru mentinerea, ameliorarea si imbunatatirea conditiei de sanatate.

Obiectivele noastre aici, la Egregora: intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice a fiecarui pacient intr-un mediu intim, curat, protejat; oferim ajutor de specialitate si sustinere morala individualizat, pentru nevoile fiecaruia! Atmosfera este una hoteliera, relaxanta si nicidecum nu este cea specifica unui camin de batrani conventional.

Credem ca valoarea serviciilor noastre este data si de reputatia echipei medicale lucru pentru care va asiguram de calitatea si mediul deosebit al centrului nostru, introducand astfel un nou concept de ingrijire geriatrica: EGREGORA.

Va rugam sa sunati la 0742-109.109 pentru a programa o intalnire si observa in mod direct conditiile oferite si cand, va asiguram ca impreuna vom gasi cea mai optima incadrare tarifara pentru cazul dvs.

Egregora.ro

Pentru a va convinge de calitatea serviciilor oferite, va invitam sa ne faceti o vizita!

0742-109.109 WHATSAPP
  LOCATIA NOASTRA

  Prin Egregora – o institutie de recuperare pentru short & long term (camin batrani) avand un adevarat standard hotelier****, am introdus un nou concept geriatric pe piata; luam in considerare fiecare aspect necesar sanatatii si oferim pachete personalizate de ingrijire si recuperare pacientilor nostri.